Nesodden boligvarme AS 

personvernerklæring

Innledning

Nesodden Boligvarme AS er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger vi selv samler inn. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Nesodden Boligvarme AS er behandlingsansvarlig for.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på [email protected].

Når samler Nesodden Boligvarme AS inn personopplysninger?

Vi behandler personopplysninger om deg når:

  • Du sender oss en henvendelse enten på epost eller på denne nettsiden
  • Du inngår et kundeforhold med oss
  • Du kjøper produkter eller tjenester fra oss
  • Du besøker hjemmesiden vår på nesoddenboligvarme.no

Vi kan også motta personopplysninger om deg fra andre om:

  • Du inngår et kundeforhold som forutsetter en kredittsjekk

Nettsiden

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. I tillegg bruker vi informasjonskapsler for å samle inn anonymisert statistikk

Det er fire informasjonskapsler i bruk på nesoddenboligvarme.no

  • En sesjonskapsel som kjenner deg igjen som bruker ovenfor nettstedet og er nødvendig for å tilby deg funksjonalitet på nettsiden. Sesjonskapselen slettes etter at du forlater nettstedet.
  • En teknisk informasjonskapsel som settes av Cloudflare som er vår CDN og «brannvegg»
  • To informasjonskapsler som settes av Google Analytics

Statistikk og analyse

Nesodden boligvarme bruker informasjonskapsler for statistikk og analyse gjennom anonymisert Google Analytics. Bruk av informasjonskapsler til webanalyse er samtykkebasert. Samtykke gis i egen samtykkeboks.

Nesodden boligvarme AS samler inn statistikk om dine besøk på nesoddenboligvarme.no. Informasjonen inneholder forskjellige variabler, som hvilken side du har besøkt, dato og tidspunkt for besøk samt teknisk informasjon om enheten din. Statistikk-tjenesten anonymiserer IP-adresser ved å sette de siste tre sifrene i adressen til null. I praksis vil det ikke være mulig å identifisere de besøkende fra de resterende parameterne. Derfor er statistikken anonym. Denne informasjonen kan derfor ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Behandlingsgrunnlaget for generering av anonym statistikk er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre og videreutvikle informasjon på våre nettsider.

Tilbakemeldingsskjema på nesoddenboligvarme.no:

På undersiden «Pristilbud» har vi et kontaktskjema. Vi bruker informasjon fra dette skjemaet til å utforme pristilbud og kontakte eksisterende kunder eller nye kunder etter henvendelse. Informasjonen vi samler inn gjennom dette skjemaet er navn, telefonnummer, adresse, firmanavn, og eventuell personinformasjon som måtte forekomme i fritekstfelt. Informasjonen i dette skjemaet sendes og behandles som en epost. Informasjonen fra dette skjemaet slettes når det ikke lenger er nødvendige, og i praksis innebærer det at informasjonen ikke lagres lenger enn ett år.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av personopplysninger gjennom dette skjemaet er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b, som tillater oss å behandle opplysninger når behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale, eller gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før inngåelse av en avtale.

Kundeopplysninger

Ved inngåelse av et kundeforhold vil nødvendige kundeopplysninger blir sikkert lagret i Tripletex. Tripletex er et selskap i Visma-konsernet. Du kan lese deres personvernerklæring her: Personvernerklæring – for www.tripletex.no og selskapet Tripletex AS og databehandleravtale her: Databehandleravtale-TOS-2018.pdf (tripletex.no). Tripletex benytter i sin tur tjenester som etterlever personvernforordningen: Service Information – Visma

Behandlingsgrunnlaget for behandling av personopplysninger er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b, som tillater oss å behandle opplysninger når behandlingen er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser med deg som kunde.

E-post

Nesodden Boligvarme AS benytter e-post for å kommunisere med kunder. E-post vi har mottatt skal slettes når de ikke lenger er nødvendige og i praksis innebærer dette at slik e-post vanligvis ikke skal lagres lenger enn omtrent ett år.

Behandlingsgrunnlaget vårt for behandling av personopplysninger i e-poster er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b som tillater oss å behandle opplysninger når behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale, eller gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før inngåelse av en avtale.

E-post lagres på domeneshop.no sine servere i Norge og ved å bruke deres tjenester inngår vi også en databehandleravtale med dem. Denne databehandleravtalen kan leses her: Avtalevilkår og betingelser for Domeneshop

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en epost til [email protected]. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold og senest innen en mnd.

Du kan be om innsyn (Rett til innsyn | Datatilsynet) i alle opplysninger vi lagrer om deg og du kan be om at opplysninger om deg rettes (Rett til retting | Datatilsynet). I noen tilfeller (Rett til sletting | Datatilsynet) kan du be om at opplysningene om deg blir slettet.